Dinsdag 10 maart 2015: het Instituut Great Place to Work® maakt officieel de 10 beste Belgische bedrijven bekend die zich ‘Best Workplaces’ mogen noemen. Een van hen is ALD Automotive, dat trots kan uitpakken met de 8ste plaats!

Great Place to Work®, dat in de Verenigde Staten werd opgericht, is intussen in 45 landen aanwezig. In België werkt het instituut sinds 2003 samen met de Vlerick Business School. Samen met die partner kiest Great Place to Work® ieder jaar de 10 beste Belgische bedrijven waar het “goed werken” is.

Bovenop haar 8ste plaats bij Great Place to Work, sleepte ALD Automotive ook de Special Award ”Giving Back” in de wacht. « Bij ALD Automotive zijn we er heilig van overtuigd dat we meer moeten doen dan enkel maar samenwerken om ons volledig te kunnen ontplooien. Net daarom hebben wij een reeks initiatieven opgezet om de gezamenlijke passie die onder alle medewerkers in België leeft, aan te wakkeren en zo de ‘krachten te bundelen’. Onze zin voor teamspirit gaf aanleiding tot de creatie van drie ‘Inspiration Teams’: ALD Sport, ALD Eco en ALD Gives Back. Deze laatste heeft als missie de ondersteuning, sponsoring en aanmoediging van goede doelen ”, legt HR Manager Séverine Vercauteren, onze HR Manager, uit.

Miel Horsten, onze CEO, reageerde niet minder enthousiast: “De titel van Best Workplace 2015 is voor ons niet alleen een erkenning door de organisatie Great Place to Work®, maar vooral door alle werknemers. Ik zou ieder van de 226 medewerkers van de onderneming dan ook persoonlijk willen bedanken voor hun inspanningen om van ALD Automotive ‘Best Workplace’ te maken. Dit is maar het begin voor ALD Automotive die op deze impuls zal blijven bouwen.”