Seth Asselman

Senior Lease Consultant

Sinds 2004 werk ik bij ALD Automotive en meer dan 10 jaar later ben ik nog steeds zeer blij dat ik deel uitmaak van deze wereldspeler. Ik ben mijn carrière begonnen als Internal Lease Consultant voor de gespecialiseerde Van Lease-afdeling. Na een paar jaar kreeg ik de mogelijkheid om door te groeien naar een externe sales functie binnen dezelfde afdeling. Ondertussen ben ik Senior Lease Consultant en beheer ik samen met mijn intern team een eigen vaste klantenportefeuille, die ik via actieve prospectie probeer uit te breiden. Ik ben vaak onderweg en in functie van de regio waar ik een afspraak heb, werk ik aan mijn dossiers in het hoofdkwartier te Evere of bij mij thuis.

ALD Automotive is voor mij synoniem voor een dynamisch, innoverend bedrijf dat er elke dag opnieuw naar streeft om haar klanten de beste service en kwaliteit aan te bieden. Zo zorgen wij niet alleen voor klantentevredenheid, maar ikzelf haal hieruit tegelijk veel professionele en persoonlijke voldoening.

De gediversifieerde klantenportefeuille, de verschillende contacten, de diverse evenementen, de nieuwe mensen die ik haast dagelijks ontmoet en de afwisselende werkomgeving maken voor mij deze job zeer boeiend.

Ook de verschillende opleidingen die aangeboden worden om ons professioneel verder te ontplooien en onze vakkennis te verruimen bieden een meerwaarde.

Bij ALD Automotive bewijzen wij dat leasing allerminst saai is. Er wordt hard gewerkt maar ook vaak hard gelachen. De collega’s vormen een hecht team en er heerst een leuke werksfeer. De lunches met collega’s en de talloze initiatieven die georganiseerd worden, dragen bij tot de aangename sfeer. Ik heb hier veel vriendschappen gesloten en durf te stellen dat ik mij bij ALD Automotive thuis voel.

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in