Carrières

Dat ietsje meer: awards die heel wat vertellen over de spirit bij ALD Automotive

  • Great Place To Work 2015
  • Best Employer Belgium, van 2003 tot 2006
  • Best Workplace in Europe, 2005
  • Trends Gazellen Brussel, van 2002 tot 2012 (award Trends/Tendances)

Deze onderscheidingen zijn vooral het gevolg van een “state of mind”. Geen awards zonder een positief intern klimaat, een prima verstandhouding onder collega’s, teamspirit, professionalisme, economische en commerciële slagkracht, en een gezond bedrijf.

Dat ietsje meer: echt leuke studentenjobs

Op zoek naar een studentenjob?

Wij vinden de jobs die we studenten aanbieden erg belangrijk: ze geven de jonge mensen de mogelijkheid om wat bij te verdienen maar vooral om een eerste professionele ervaring op te doen in een stimulerende omgeving. In juli en augustus versterken we onze teams met jobstudenten: zend uw kandidatuur naar jobs.be@aldautomotive.com.

Dat ietsje meer: echt interessante studentenstages

Het studiejaar waarin u zich bevindt, maakt voor ons weinig uit. Onze stagiairs krijgen interessant werk, een constante opleiding, integreren zich naadloos in onze teams en krijgen de relevante knowhow snel onder de knie. Zend uw kandidatuur naar jobs.be@aldautomotive.com.

Recently graduated ALD Automotive

Dat ietsje meer: vertrouwen schenken aan beginners

Gedaan met studeren? Tijd om naar een eerste job uit te kijken! Liefst in een innoverend bedrijf waar uw specifieke bekwaamheden helemaal kunnen openbloeien? ALD Automotive biedt een waaier aan jobs voor verschillende, zeer gevarieerde functies. Zend vandaag nog uw kandidatuur naar jobs.be@aldautomotive.com.

Traineeship ALD Automotive

Geen passende vacature gevonden?

Maak een job alert aan.

Schrijf je in