stap 1 Stap 1 – Uw kandidatuur.

Solliciteer online via onze jobsite en post uw cv en motivatiebrief. Speel uw profielgegevens zo uitgebreid mogelijk door. Wees concreet en direct. Concentreer u op de functieomschrijving en het profiel wanneer u uw cv en motivatiebrief opstelt. Eens deze verstuurd, ontvangt u een e-mail die uw kandidatuur bevestigt. Komt uw profiel in aanmerking, dan zal Annick telefonisch met u contact opnemen. Dit eerste telefoongesprek is van groot belang.

 

eerste gesprekStap 2 – Het eerste onderhoud met de Team Leaders.

Nadat Gaby uw cv heeft overlopen en naar uw motivatie heeft gepeild, zal ze een eerste onderhoud met de Team Leaders plannen, die u meer inzicht zullen verstrekken over de betreffende job. ADL Automotive verkiest een snelle, efficiënte aanwervingsprocedure. Daarom trachten we ervoor te zorgen dat de betrokken manager bij het eerste gesprek aanwezig is.

 

3D gesprekStap 3 – Het tweede onderhoud met de Line Director en de HR Manager.

U had een positief eerste onderhoud? Op naar het tweede, waar u de Line Director en de HR Manager ontmoet. Zorg dat u zich hierop goed voorbereidt met concrete voorbeelden die uw ervaring en competentie voor de job onderlijnen, met een duidelijke visie op de aspecten waarin u nog moet groeien. Zorg dat u de functie goed kunt plaatsen en stel vooral vragen tijdens het interview. Deze stap zorgt immers voor cruciale informatieuitwisseling.

 

assessmentStap 4 – De selectietests.

Hier worden referenties verzameld, persoonlijkheids- en assesment-tests afgenomen. Het is ook mogelijk dat we u verzoeken om de gegevens van uw vorige werkgever(s) voor een antwoord op onze resterende vragen. Indien de functie het vereist, nodigen we u uit voor een praktijkdag ter plaatse, onder begeleiding van een gespecialiseerd bureau.

 

 

tweede gesprekStap 5 – Het eventuele onderhoud met de General Manager.

Afhankelijk van het functieniveau organiseren we een onderhoud met de General Manager.

 

 

 

voorstelStap – 6 Het contractvoorstel.

U hebt het selectieparcours succesvol afgelegd? Proficiat! U kunt van ons een contractvoorstel verwachten! We staan klaar om u op uw eerste werkdag te begroeten en u de aangename werksfeer bij ALD Automotive te laten ontdekken.

 

 

ALD-Lounge-150x150Dat ietsje meer: van een aangename werksfeer gesproken…

De grote eerste dag is aangebroken? Tijd voor een koffie in de ALD-lounge! Santé!